ZADNJA PRILOŽNOST! BIKINI BURN UMIKAMO IZ PRODAJE ČEZ:

dni
ur
minut
sekund

Spravi svoje telo v “Fat Burning Mode”, po hitrem postopku pokuri odvečne kilograme in oblikuj bikini postavo že v 30 dneh!

BIKINI BURN: 20-minutni treningi, ki zaradi Afterburn Efekta za vsako minuto treninga še 144 minut kurijo maščobo!

(tudi ko delaš, počivaš in spiš 😉)

Pripravi se za skok v svoje najljubše kopalke!

 Vsaka od nas že pozna tisti občutek, ko pospravimo zimska oblačila in jih zamenjamo za poletne oblekice ter kopalke. To je tisti čas v letu, ko se nam maščujejo praznične pregrehe in si želimo, da bi lahko čas zavrtele nazaj.

Vendar imam dobro novico!

Letos bo čisto drugače, saj bomo v poletje skočile pripravljene!

“Program umikamo iz prodaje. Zadnja možnost za nakup samo še do konca Aprila 2024!”

Vabim te v preizkušen BIKINI BURN program, s katerim je odvečne kilograme izgubilo že več kot 3.804 Peach Booty Bejb!

Z unikatnimi Fat Burning Intervali boš svoje telo spravila v Fat Burning Mode, s katerim boš:

  • Za vsako vloženo minuto še 144 minut kurila maščobo 
  • Topila odvečne obloge še 48 ur po vsakem treningu 
  • In to že v 20 minutah na dan, trikrat tedensko

Zraven pa pride še kopica “željenih” stranskih učinkov, ki ti jih razkrijem čez nekaj minut.

“Ravno včeraj sem dokončala BIKINI BURN in sem v tem obdobju, seveda zraven prehrane in tekanja, izgubila 5 kg 😀 juhej…mislim, da bom s programom začela danes kar od začetka :D”

– Uršula K.

“BIKINI BURN je edini program, pri katerem sem zdržala več kot dva dni XD. Vaje so izjemno zanimive, energične in polne spodbude od Eve, kar mi je pomagalo da sem lahko dokončala trening. Sicer me po trenigih vse boli, ampak so rezultati hitro vidni. Vsem res res toplo priporočam! 💗”

– Sara

“Vaje v BIKINI BURN so super, malo drugačne kot v prejšnjih programih. Treningi so odlično zastavljeni in tudi na “slab dan” ti dajo veliko energije. Moji rezultati so vidni tako na moči (med samim izvajanjem sem ojačala uteži in ketelbel) kot tudi na sami postavi. Dolgo časa se že borim z odvečno težo in maščobo okoli trebuha, rok in nog. Sedaj z veseljem oblečem kavbojke in oprijeto majico (nič več ohlapnih majic).” 

– Alenka G.

“BIKINI BURN je eden od vaših meni najljubših programčkov! 💗💗 Res je super !! Najbolj mi je všeč to, da so treningi kratki in zelooo intenzivni tako, da v bistvu že po 30min opravim super trening 😉 Komaj že čakam poletje, da pokažem svoje rezultate💪.” 

– Mateja.

Še prej pa bi te rada nekaj vprašala:

Ali trenutno izgubljaš ali nabiraš maščobo?

Tvoje telo je trenutno v enem od dveh načinov:

Fat Loading Mode, v katerem se nabira odvečna maščoba.

Fat Burning Mode, v katerem telo maščobo porablja kot gorivo.

Program BIKINI BURN je zasnovan tako, da bo čisto vsak trening tvoje telo spravil v Fat Burning Mode za naslednjih 48 ur.

Kaj to pomeni?

Da če narediš BIKINI BURN trening v ponedeljek, kuriš maščobo do srede…

Če treniraš v sredo, se kilogramčki topijo do petka…

In če narediš zadnji trening v petek, potem tvoje telo še skoraj cel vikend samo od sebe poskrbi, da boš letos v bikiniju samozavestna, zadovoljna in FIT.

To je po mojem mnenju najlažji in najučinkovitejši način, da se znebiš odvečnih kilogramov, brez da vsak teden ure in ure preživiš v fitnesu.

Afterburn Efekt: Minuto treninga za 144 minut kurjenja maščob

Ko sva se z Nikom usedla na kavici, sva se vprašala:

“Kako bi zasnovala najučinkovitejši možen program za topljenje maščobe?”

Tako se je rodil koncept BIKINI BURN, katerega EDINI cilj je izguba odvečnih kilogramov.

Koncept BIKINI BURN sproži “Afterburn” efekt (ali znanstveno EPOC – Excess Post-Exercise Oxygen Consumption).

BIKINI BURN koncept treningov je zasnovan tako, da že v 20 minutah tvoje telo spravi v Fat Burning Mode.

To pomeni, da si trikrat tedensko vzameš 20 minut, zašvicaš, pomigaš in sporočiš telesu, da je čas za topljenje maščob. Potem lahko počneš kar ti srce poželi, in ne glede na vse, bo tvoje telo v naslednjih 48 urah kurilo maščobo – kar boš videla in tudi čutila. Vključuje visokointenzivne, energične Fat Burn Intervale z idealnim razmerjem miganja in počitka za optimalno porabo maščob.

“Treningi BIKINI BURN so res top, dovolj dolgi, intenzivni – fejst se zmatraš, ampak se splača. Vse mišice fejst premigaš zbudiš tiste, za katere ne veš da jih sploh imaš :)”

– Lucija D.

“Meni je BIKINI BURN res super. Trening je dovolj intenziven, da me vse peče in zaključiš ga tako hitro, da imaš čas še za vse druge stvari. Me je tako potegnilo, da si bom naročila še shape & build, ker prav uživam v treniranju!”

– Nina

“Vrhunski treningi BIKINI BURN, zašvicaš, skuriš kalorije, skorej umreš ampak se potem boljše počutiš”

– Urška G.

Med treningom bo tvoje telo mišicam poslalo sporočilo, da naj za energijo začnejo porabljati glukozo, ki se nabira v odvečnih maščobah.

Tako bo vsaka minuta, ki jo boš vložila v trening, štela kar 144-krat. Za vsako minuto treninga boš namreč kar 144 minut kurila maščobo!

Zakaj je BIKINI BURN boljši od drugih programov in vadb?

Če je tvoj glavni cilj izguba odvečnih kilogramov, je BIKINI BURN najboljša možna oblika vadbe.

BIKINI BURN je za kurjenje maščobe boljši od teka in ostalih aktivnosti z nižjo intenziteto (plavanje, kolesarjenje, odbojka,…) iz dveh glavnih razlogov.

Razlog št. 1: Za enako količino porabljenih kalorij boš potrebovala 3-4x manj časa.

Poleg tega se pa pri navadnem teku poraba dodatnih kalorij ustavi takoj po končani vadbi, medtem ko se pri treningu s pravilno zasnovanimi Fat Burn Intervali nadaljuje še do 48 ur.

Torej, vse kar rabiš je, da narediš 20min ZABAVNEGA treninga, potem pa počivaš in gledaš prijateljico ki se še eno uro muči na tekaški stezi, in porabi isto, če ne manj kalorij kot ti, medtem ko že počivaš.

Razlog št. 2: Nizkointenzivna vadba povzroči izgubo mišične mase.

To pomeni, da tudi, če z njo shujšaš, boš veliko počasneje topila maščobne obloge, ker bodo velik del izgubljene telesne mase predstavljale mišice.

Tvoja ritka ne bo več tako napeta, mišice ne bodo tako čvrste in oblika tvojega telesa ne bo nujno takšna, kot si jo želiš.

Treningi po sistemu BIKINI BURN pa zaradi načina treninga in premišljeno izbranih vaj mišice ohranjajo, tako, da boš po izgubljeni maščobi lahko pokazala lepo oblikovano telo.

Seveda pa, če ti je premalo, lahko BIKINI BURN kombiniraš z ostalimi oblikami vadbe in gibanja – ali pa vsak teden dodaš še kakšen “bonus” trening za še hitrejše kurjenje maščobnih oblog.

Možni stranski učinki BIKINI BURN treningov

Kljub temu, da je program zasnovan za topljenje maščobe, pa pri izvajanju BIKINI BURN treningov pride do (zaželjenih) stranskih učinkov:

1.

Že v nekaj tednih boš po hitrem postopku nabrala ogromno kondicije, ki ti bo dala občutek, da zmoreš vse – vsakodnevna opravila in športne aktivnosi bodo lažje in lažje, občutek, ko prideš v formo in samozavest, ki pride s tem, pa je res nora!

2.

Po treningih te bo preplavil val energije, ki te bo spremljal še ure in ure – nič več zaspanih, utrujenih in zdolgočasenih dni, kjer si ti nič ne da in se nikamor ne spraviš. Tudi ob delu boš bolj sfokusirana in produktivna

3.

Že po enem tednu treningov se boš z njimi “zasvojila”, kar pomeni, da motivacija ne bo več problem. Ko bo tvoje telo prenehalo kuriti maščobo, ti bo posolalo signal, da je čas za trening, in brez težav boš BIKINI BURN treninge brez napora spremenila v rutino

4.

Morda boš potrebovala nove kopalke… Saj se zna zgoditi, da boš že po enem mesecu treningov potrebovala nižjo konfekcijsko številko. Sladki problemčki, vem ;).

5.

Videla boš ritko, trebušček in noge, kot jih še nisi imela – z izgubo maščobe boš “razkrila” tudi mišice na telesu, ki zaenkrat niso dobro vidne, in s tem pokazala novo, privlačnejšo obliko svojege telesa (hkrati pa boš z redno vadbo svoje noge, trebušček in ritko tudi lepo oblikovala in učvrstila)

6.

Iz dneva v dan pa boš tudi močnejša! Veliko punc, ki je šlo čez program BIKINI BURN, mi je povedalo, da so že po nekaj tednih uteži, ki so bile prej težke, postale peresno lahke – to pa te bo motiviralo še za naprej!

Ja, vse to se lahko zgodi v samo 20 minutah na dan, s treningi 3x tedensko, ki jih lahko opraviš kjerkoli in kadarkoli.

Ali je BIKINI BURN primeren zate?

Program je namenjen vsem, ki želite poleti brez skrbi skočiti v svoje najljubše kopalke in samozavestno zakorakati v poletje.

Če si med tistimi, ki jim vsaka minuta v dnevu veliko pomeni in si težko vzameš čas za vadbo je Bikini Burn vadba idelana zate, saj ti bo trening vzel samo 20 minut!

Če si ljubiteljica intenzivnejših vaj, pri katerih kar čutiš kako se topijo maščobice je to prava izbira zate!

Seveda nisem pozabila tudi za lažjo izvedbo vaj, saj ima vsaka intenzivna vaja prilagojeno lažjo verzijo, tako da je program primeren tudi za popolne začetnice.

Skratka: če je tvoj glavni cilj topljenje maščob, potem je BIKINI BURN najboljša izbira zate.

Odkar sem postala mama, mi je trening ”moj čas zame” in komaj čakam, da grem. Med slikama je 7 mescev razlike ter 13 izgubljenih kg 🙌 mamo to! 🥳

– S. H.

Zelo sem zadovoljna z programi, ker so tocno to, kaj sem si vedno zelela. Odkar sem prvic poskusila s to “telovadbo” , se nisem imela “pavze”, saj imam tako se vec energije in volje… Rezultati so pa seveda tudi vidni in obcutni.😊

– Saša

Koncala sem oba programa Shape in Burn , sedaj grem drugi krog se enkrat. Izgubila sem predvsem cm okoli pasu, pas je vidno ozji, ritka pa cvrstejsa. V 4 tednih programa sem izgubila 6 kilogramov.

– S. M.

V 14 dneh po tvojem programu. Cm nevem koliko jih je šlo ker se nisem izmerila, kg pa je 3,5 manj… Počutje pa fenomenalno. Hvala ker si ❤️

– C. P.

Kaj vse te čaka v programu

Naj te spomnim, kaj vse prejmeš v 1 mesečnem programu BIKINI BURN:

🔥 12 kratkih, a izjemno učinkovitih BIKINI BURN treningov (20-30 minut na trening)

🔥 Pravilno zasnovani Fat Burn Intervali, ki tvoje telo spravijo v Fat Burning Mode

🔥 Kurjenje maščob 48 ur po vsakem treningu (144 minut topljenja za vsako minuto treninga)

🔥 Hitri rezultati – s programom lahko enostavno izgubiš tudi do 3-5kg vsak mesec

🔥 Prilagojene lažje in težje izvedbe vaj – tako za začetnice, kot bejbe v formi

🔥 100% motivacija in pomoč, kadarkoli jo potrebuješ

🔥 Dostop do zaprte Facebook skupine, kjer boš dobila pomoč in podporo, ki jo potrebuješ

🔥 In še nekaj skritih presenečenj znotraj programa, nad katerimi ne boš razočarana!

29.90

10€

“Program umikamo iz prodaje. Zadnja možnost za nakup samo še do konca Aprila 2024!”

Program BIKINI BURN je na voljo po nori ceni, za 10 EUR.

Za ceno, ki je kar 5x cenejša od povprečne mesečne fitnes vstopnice, dobiš program, ki te bo garantirano pripeljal do rezultatov, povrh vsega pa ti program ostane za vedno in ga lahko ponoviš kolikokrat želiš.

Program vsebuje 12 HIIT treningov ter spletno učilnico pravilne izvedbe ključnih vaj.

Poleg vsega naštetega pa ob nakupu prejmeš še ekskluzivno vabilo v našo zaprto Facebook skupino, kjer smo zbrane punce, ki se med sabo motiviramo, se spodbujamo in dosegamo vrhunske rezultate.

Neprecenljivo.

BIKINI BURN je en izmed naših najbolje prodajanih programov vseh časov!

Sedaj pa je prišel čas, da ga umaknemo iz naše ponudbe programov.

Razlog je preprost – pripravljamo nov Bikini Burn program, ki bo nadomestil obstoječega.

Ampak klasika je še vedno klasika – Zato smo se z ekipo odločili, da originalni BIKINI BURN program ponudimo še zadnjič po NORI in neponovljivi ceni – za samo 10 EUR.

To je tvoja zadnja priložnost, saj bo BIKINI BURN program na voljo SAMO še do konca Aprila 2024.

S 1.5. ga za vedno umikamo iz prodaje in tisti, ki so si ga zagotovili pravočasno ga bodo lahko obdržali za vedno, ostalim pa ne bo nikoli več na voljo.

Preizkusi BIKINI BURN brez skrbi!

Program BIKINI BURN lahko preizkusiš popolnoma brez skrbi.

Lahko greš čez cel program in če po 30 dneh ne boš zadovoljna z rezultati, nama piši na info@peachbootyplan.com in brez vprašanj ti bova vrnila celotno kupnino programa.

Prosiva te le, da v tem času redno opravljaš treninge iz programa, saj brez truda ne bo rezultatov!

Še več zadovoljnih punc ...

PRIJAVI SE NA

29.90

“Program umikamo iz prodaje. Zadnja možnost za nakup samo še do konca Aprila 2024!”

Naj te spomnim, kaj vse prejmeš v 1 mesečnem programu BIKINI BURN:

🔥 12 kratkih, a izjemno učinkovitih BIKINI BURN treningov (20-30 minut na trening)

🔥 Pravilno zasnovani Fat Burn Intervali, ki tvoje telo spravijo v Fat Burning Mode

🔥 Kurjenje maščob 48 ur po vsakem treningu (144 minut topljenja za vsako minuto treninga)

🔥 Hitri rezultati – s programom lahko enostavno izgubiš tudi do 3-5kg vsak mesec

🔥 Prilagojene lažje in težje izvedbe vaj – tako za začetnice, kot bejbe v formi

🔥 100% motivacija in pomoč, kadarkoli jo potrebuješ

🔥 Dostop do zaprte Facebook skupine, kjer boš dobila pomoč in podporo, ki jo potrebuješ

🔥 In še nekaj skritih presenečenj znotraj programa, nad katerimi ne boš razočarana!

POZOR: Prijave po akcijski ceni so na voljo samo do konca aprila!

dni
ur
minut
sekund

29.90

10€

“Program umikamo iz prodaje. Zadnja možnost za nakup samo še do konca Aprila 2024!”

Če te rezultati ne bodo absolutno pozitivno presenetili, ti v roku 30 dni in brez kakršnih koli dodatnih vprašanj povrnem celotno kupnino.

Najpogostejša vprašanja in odgovori…

Treningi so v naprej posneti in se po opravljenem nakupu naložijo na tvoj uporabniški profil. S treningi lahko pričneš kadarkoli in ostanejo ti za vedno. Pravtako jih lahko ponoviš kolikor krat želiš.

Program umikamo iz prodaje. Zadnja možnost za nakup samo še do konca Aprila 2024!

Ob nakupu programa na e-mail prejmeš povezavo za dostop do svojega uporabniškega profila.
Po prijavi s svojim uporabniškim imenom in geslom se odpre tvoja nadzorna plošča.

Tam imaš na pregledni in zabavni platformi objavljen celotni programček!

Do svojega uporabniškega profila lahko dostopaš kjerkoli in kadarkoli prek naše spletne strani ali prek povezave, ki jo prejmeš na mail.

**POZOR: Če že imaš svoj uporabniški profil, ker že imaš kakšen drugi naš PBP programček, se ti bo tale program le odklenil poleg ostalih na že obstoječem profilu.

Najprej preveri v mapici SPAM ali PROMOCIJE, saj mail velikokrat zaide tja.

Če že imaš profil se vanj prijavi in poglej, če je programček že odklenjen na plošči.

Če nič od tega ne pomaga, pa nam brez skrbi piši na info@peachbootyplan.com in vse bomo uredili!

Kar takoj nam piši na:
info@peachbootyplan.com
Z veseljem pomagamo in uredimo katerokoli težavo z vpisom v program.

Treningi trajajo 20minut.

Programček ti ostane za vedno.

Program je v osnovi narejen za obdobje 4 tednov, vendar ga lahko ponoviš in s tem podaljšaš učinke kurjenja maščobe!

Poenostavljeno, Afterburn efekt je, ko tvoje telo še vedno “kuri” kalorije po tem, ko je treninga že konec. To se zgodi, ker tvoje telo potrebuje dodatno energijo, da se regenerira po intenzivni vadbi.

Nekaj ključnih točk, kako to deluje:

Obnova energije: Po vadbi tvoje telo nadomešča energijo, ki si jo porabila med treningom, kar zahteva kalorije.

Čiščenje odpadnih snovi: Ko se mišice med intenzivno vadbo napenjajo in sproščajo, nastajajo metabolne oz. “odpadne snovi” (kot je laktat). Po vadbi tvoje telo te metabolne snovi razgradi in odstrani, kar prav tako zahteva energijo.

Dihanje in kri: Po koncu vadbe tvoje telo potrebuje več kisika, da se vrne v normalno stanje, kar pomeni, da moraš več dihati in tvoje srce več delati. Z dihanjem maščoba v tvojem telesu dodatno oksidira, kar v praksi pomeni, da dobesedno topiš maščobo tudi med počitkom.

Ohlajanje telesa: Če se med vadbo znojiš, tvoje telo porablja energijo, da se ohladi nazaj na normalno temperaturo.

Regeneracija mišic: Vadba lahko povzroči mikro-poškodbe v mišicah (popolnoma neškodljivo), ki jih tvoje telo nato popravlja in krepi, kar zahteva dodatno energijo.

Zaradi vseh teh razlogov tvoje telo po vadbi še vedno porablja kalorije, včasih celo do dva dni. Ta efekt je še posebej močan po zelo intenzivnih treningih, kot je hitra intervalna vadba, kot so BIKINI BURN treningi.

Torej, čeprav si morda že končala s treningom in počivaš na kavču, tvoje telo še vedno dela in porablja energijo!

Pripročljivo je, da imaš za seboj vsaj nekaj izkušenj s treningom, saj so treningi relativno intenzivni in niso primerni za popolne začetnike. Če si popolna začetnica priporočamo program Start Moving.

To je odvisno od več faktorjev, kot je npr. kako redno in s kakšno intenzivnostjo boš izvajala treninge, kakšna je tvoja prehrana in kako kvaliteten je tvoj spanec.

Točnih rezultatov ne moremo obljubit, lahko pa obljubimo, da se bodo prvi rezultati ob rednem treniranju poznali že po parih treningih ali najkasneje po 30. dneh (trajanje programa)

Program vsebuje HITRE in izjemno učinkovite treninge, ki trajajo samo 20 min. Po navadi se ta kombinacija izkaže za izredno motivacijsko, saj ne potrebuješ veliko časa za lepe rezultate.

Poleg tega, boš ob prijavi na program prejela povabilo v našo zaprto skupino “Peach Booty Plan Family”, kjer člani ekipe Peach Booty Plan in vse naše uporabnice redno delimo motivacijske in uporabne vsebine.

Nič hudega. Treningi ti ostanejo za vedno, tako da takoj, ko si spet pri času nadaljuješ kjer si ostala ali začneš od začetka – po želji.

Bikini Burn je v osnovi narejen za ženske. Vseeno pa so uporabljeni principi treninga v programu popolnoma univerzalni, zato bo učinkovit tudi za moške. Po naših izkušnjah je moškim celo težji kot ženskam 😉

Kakšno podporo nudite, če imam vprašanja ali potrebujem pomoč med programom?

Po nakupu prejmeš vabilo v našo zaprto skupino, kjer lahko kadarkoli vprašaš karkoli te zanima glede programa, prehrane, treningov itd. Za tehnične težave pa lahko kadarkoli napišeš mail na info@peachbootyplan.com.

Če ob rednem treningu še vedno nisi zadovoljna z rezultati, ti v roku 30 dni vrnemo kupnino.