V 30-dneh premagaj svojo odvisnost od sladkorja, izboljšaj svoje počutje in si dokaži da zmoreš!

S 4D BOOTY Vadbo pozabi na celulit in oblikuj “peachy” ritko v samo 28 dneh.

Naj te spomnimo, v izzivu boš dobila:

🍬  A3 “Scratch-off” plakat, ki te bo cel mesec motiviral, da opraviš izziv brez sladkorja

🍬  Mini nagrade za vsak uspešno opravljen dan izziva v obliki afirmacij

🍬  “No Sugar E-priročnik” v vrednosti 9,90€

🎁 4 velike nagrade, ki so naključno razporejene čez celoten izziv, v skupni vrednosti 44.90€

🏆 1 glavno nagrado na zadnji dan izziva za uspešno opravljen izziv v vrednosti 24.90€

🪙 100% Garancija kakovosti: Če te rezultati ne bodo absolutno pozitivno presenetili, ti v roku 30 dni in brez kakršnih koli dodatnih vprašanj povrnem celotno kupnino.

Tvoja košarica
1
No Sugar Challenge
No Sugar Challenge× 1
15,00 
Imate kupon? Kliknite tukaj za vnos kode
Delni znesek 15,00 
Dostava Brezplačno
Znesek 15,00 

100% Varen nakup

Za vsa vprašanja smo ti vedno na voljo na info@peachbootyplan.com

Mateja T. 

5/5

✅ Preverjena stranka

“Jaz sem drugače zelo sladkosneda, in glede na to da imam v službi zelo psihično naporno, bi pojedla kar vse kar vidim. Zato sem zelo vesela, da se, prvi kvadratek spraskala, ker vem, da se moram držati do konca!”

Urška K.

5/5

✅ Preverjena stranka

“Prvi teden je za mano! Ponosna na sebe! Sem pa ugotovila, da je najboljše da to postrgam že zjutraj in mi da motivacijo, da sem potem pridna cel dan!.”

Janja M.

5/5

✅ Preverjena stranka

“Super mi gre! Prvi bombonček je super darilce, ki mi je dalo dodatno motivacijo!”

Jasmina M.

5/5

✅ Preverjena stranka

“Jaz sem začela danes in sem ponosna, da sem se uprla mizi obloženi s kupom peciva v službi! “

Tvoje naročilo je rezervirano za:

Minut
Sekund
1
MAIN HEADING
Subheading
1
No Sugar Challenge
No Sugar Challenge × 1
15,00 

Delni znesek 15,00 
Dostava Brezplačno
Znesek 15,00 

Tvoji Podatki

Plačilne metode

Izberite plačilo s kreditno kartico ali PayPal za hitrejši dostop do vsebine brez zapletov s pošto.

Če imate kodo kupona, jo lahko unovčite spodaj.

Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vašega naročila, za izboljšave vaše izkušnje na tem spletnem mestu in za druge namene, opisane na strani: pravilnik o zasebnosti.

* 100% Vrana plačila *

Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vašega naročila, za izboljšave vaše izkušnje na tem spletnem mestu in za druge namene, opisane na strani: pravilnik o zasebnosti.

Če te izziv ne bo absolutno pozitivno presenetili, ti v roku 30 dni brez kakršnih koli dodatnih vprašanj povrnemo celotno kupnino.

Ko opraviš celotni 30-dnevni izziv, lahko v primeru, da ti izziv ne ustreza, pošlješ e-sporočilo z opisom svoje edinstvene situacije in osebno ti bomo pomagali rešiti kakršenkoli problem.

Najpogostejša vprašanja

Izziv ni časovno omejen. Začneš ga takrat, ko ga prejmeš domov po pošti ali ko sama želiš. Priporočljivo je, da izziv začneš čimprej potem ko ga prejmeš, da ga ne založiš in izgubiš motivacijo za začetek.

Izziv je namenjen zate, če želiš vzpostaviti zdrave prehranjevalne navade, prekiniti “odvisnost” od sladkorja in postati bolj FIT. Prav tako je izziv namenjen tebi, če se želiš boljše počutiti v svoji koži, imeti več energije in manj energijskih “padcev” skozi dan.

V primeru kakršnih koli metabolnih bolezni (npr. sladkorna bolezen) ti ta izziv odstvetujemo in priporočamo posvet z zdravnikom.

V nobenem primeru ni konec sveta. Zato so v izziv vključeni tudi “SOS” in “UPS” kvadratki, ki ti bodo pomagali prebroditi krizo. Izziv verjetno ne bo lahek, ampak nobena sprememba, ki ti bo izboljšala življenje ni lahka. Če nisi resna in ne želiš narediti spremembe, potem ta izziv ni zate.

 

Nič hudega. Nadaljuješ tam, kjer si ostala ali začneš od začetka – to je tvoja odločitev. V vsakem primeru pa ne odnehaj, saj s tem potem nisi naredila nič.

V izzivu boš prejela priročnik, v katerem bodo točna navodila za opravljanje izziva. Pod “sladkor” v tem izzivu štejemo predvsem dodani sladkor, predelana sladka živila in pijače. Mleko, sadje in živila v katerih je sladkor naravno prisoten so dovoljena.

Seveda. Živila v katerih je sladkor naravno prisoten so dovoljena in popolnoma ok. Sveže sadje med drugim je še posebaj priporočljivo, zaradi blagodejnega vpliva na telo. Prav tako sladkor v celem kosu sadja popolnoma drugače vpliva na telo kot dodan sladkor v predelanih živilih.

Sadni, in izključno naravni sokovi bodo v tem izzivu samo delno dovoljeni. Naravni pomarančni sok ima v telesu drugačen vpliv, kot sveža pomranča v celem kosu. S pomarančnim sokom lahko brez težav “popiješ” 6+ pomaranč naenkrat, medtem ko poješ jih veliko težje. Točna navodila bodo zapisana v priročniku.

Cilj izziva je, da se odvadimo vnašati velike količine dodanega sladkorja, predvsem na dolgi rok. Izziv služi kot zagon za bolj zavestno vnašanje sladkorja. Po izzivu boš dobila smernice in nasvete, kako lahko