Odkrij plesni program treningov, s katerim bo kurjenje kalorij postalo prava zabava!

Naj te spomnimo, v izzivu boš dobila:

⭐ Najzabavnejši 30-dnevni plesni program, za kurjenje kalorij brez “trpljenja”

⭐ 54 norih, zabavnih in easy-to-follow koreografij,

⭐ 12 izjemno učinkovitih treningov, ob katerih ti nikoli ne bo dolgčas, gibanje pa ti bo postalo čisti užitek

⭐ 3 učilnice plesnih korakov, s pomočjo katerih boš lahko sledila programu ne glede na tvoje plesno predznanje

⭐ Shape Dance metoda, za enostavno in zabavno oblikovanje postave

⏳ Pozor: Če s programčkom ne zakupiš VIP neomejenega dostopa, se bo tvoj dostop do treningov iztekel po 90 dneh od dneva nakupa.

🪙 100% Garancija kakovosti: Če te rezultati ne bodo absolutno pozitivno presenetili, ti v roku 30 dni in brez kakršnih koli dodatnih vprašanj povrnem celotno kupnino.

Tvoja košarica
1
Shape Dance - 90 dni
Shape Dance - 90 dni× 1
29,90 
Delni znesek 29,90 
Dostava Brezplačno
Znesek 29,90 

100% Varen nakup

Za vsa vprašanja smo ti vedno na voljo na info@peachbootyplan.com

Simona L.

5/5

✅ Preverjena stranka

“Shape Dance je točno to, kar sem nestrpno pričakovala. Po Nikovem treniningu naredila prvi POP Zvezda trening in lahko samo rečem I LOVE IT! ❤️ …koreografija top, glasba top, dolžina treningov top…”

Ana K.

5/5

✅ Preverjena stranka

“Evo, prvi trening Shape Dance je za menoj. Sem ugotovila, da te korake pa ja znam iz davnih časov pred covidom, ko sem hodila na zumbo! Maruša Pinter super je. Ful ful fajn. Prav un užitek, ko zaplešeš in se sprostiš.😍🥰”

Špela K.

5/5

✅ Preverjena stranka

” Maruša Pinter, ti kar žariš med plesom, s toliko pozitivne energije, si še mene okužla in sem danes plesala s tabo kar malo dlje! 😁 Neverjetno, kako se s plesom in hitrimi gibi prešvicaš, obenem pa se še ful zabavaš, da sploh ne veš kdaj mine čas. 🥰”

Mateja T.

5/5

✅ Preverjena stranka

“Danes s hčero probale Shape dance 😊😊 super plesni trening 💪💪 malo mi je edino bilo nerodno ko me je 8. letnica učila plesne korake 🙈🙈🤣🤣 Maruša Pinter morem povedati da si navdušila mojo pupo 😊”

Tvoje naročilo je rezervirano za:

Minut
Sekund
1
MAIN HEADING
Subheading
1
Shape Dance - 90 dni
Shape Dance - 90 dni × 1
29,90 

Delni znesek 29,90 
Dostava Brezplačno
Znesek 29,90 

Tvoji Podatki

Plačilne metode

Izberite plačilo s kreditno kartico ali PayPal za hitrejši dostop do vsebine brez zapletov s pošto.

Če imate kodo kupona, jo lahko unovčite spodaj.

Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vašega naročila, za izboljšave vaše izkušnje na tem spletnem mestu in za druge namene, opisane na strani: pravilnik o zasebnosti.

* 100% Varna plačila *

Vaši osebni podatki bodo uporabljeni za obdelavo vašega naročila, za izboljšave vaše izkušnje na tem spletnem mestu in za druge namene, opisane na strani: pravilnik o zasebnosti.

Če te izziv ne bo absolutno pozitivno presenetili, ti v roku 30 dni brez kakršnih koli dodatnih vprašanj povrnemo celotno kupnino.

Ko opraviš celotni 28-dnevni izziv, lahko v primeru, da ti izziv ne ustreza, pošlješ e-sporočilo z opisom svoje edinstvene situacije in osebno ti bomo pomagali rešiti kakršenkoli problem.

Najpogostejša vprašanja

Program ni časovno omejen. Ko poravnaš kupnino in prejmeš račun se odklene in lahko takoj pričneš z treniranjem.

Doživljenski dostop prejmeš samo, če programček naročiš do 26.03.

Če program naročiš do takrat, ti seveda vse ostane za vedno, dostop je neomejen, kjerkoli in kadarkoli!

Po 26.03. pa program za nedoločen čas ne bo več na voljo.

Program je narejen za vse, saj se intenziteta iz tedna v teden stopnjuje. Za vse, ki si želijo skozi zabavo in ples oblikovati svojo postavo in pokuriti odvečne kalorije.

Treningi so v celoti posneti in vodeni s strani profesionalne trenerke – Maruše. Razdeljeni so na 4 sklope, ki se stopnjujejo po težavnosti. Vsak sklop se prične s plesno učilnico, kjer se z marušo naučiš pravilnih korakov.

Nato sledijo 4 treningi. Vsak izmed njih ima več koreografij, skozi katere te maruša vodi.

Program lahko poljubno porazdeliš kot si želiš. Načeloma lahko opraviš en plesni sklop na teden in je potemtakem programček za 1 mesec. Ker pa so vsi treningi tako zabavni, mislim, da boš z veseljem kakšnega ponovila, in trenirala veliko dlje!

Po nakupu in plačilu programa na e-mail prejmeš povezavo za dostop do svojega uporabniškega profila.
Po prijavi s svojim uporabniškim imenom in geslom se odpre tvoja nadzorna plošča.

Tam imaš na pregledni in zabavni platformi objavljene vse treninge, jedilnike, učilnico pravilne izvedbe vaj in še in še…

Do svojega uporabniškega profila lahko dostopaš kjerkoli in kadarkoli.
Vsi treningi ostanejo tam za vedno in jih lahko ponoviš kolikor krat želiš.

**POZOR: Če si izbrala plačilo po povzetju, se programček avtomatsko odklene šele, ko pri ponudniku GLS prevzameš in poravnaš paketek. Ponavadi prejmeš dostop v istem ali naslednjem dnevu po prevzetem paketku.

Najprej preveri v mapici SPAM ali PROMOCIJE, saj mail velikokrat zaide tja.

Če že imaš profil se vanj prijavi in poglej, če je programček že odklenjen na plošči.

Če nič od tega ne pomaga, pa nam brez skrbi piši na info@peachbootyplan.com in vse bomo uredili!

Treningi trajajo okoli 30 minut.

Seveda. S stopnjevanjem težavnosti plesa začnemo res postopoma. Prav zato smo v program vključili tudi plesne učilnice, da lahko zapleše prav vsaka bejba. Vaje lahko izvajaš po svojih sposobnostih.

V primeru, da imaš potrdilo svojega osebnega zdravnika, da si lahko med nosečnostjo aktivna lahko poskusiš.  Nosečnost je za vsako žensko drugačna izkušnja, zato enostavnega odgovora ni. Posvetuj se z zdravnikom ali pa nam piši na info@peachbootyplan.com in se z nami bolj podrobno pogovori o tvojem primeru.

Če si želiš programčka, ki je 100% primeren za nosečnice preveri naš program – START MOVING

Tudi tu nimamo odgovora, ki velja za vse. Vaše telo različno hitro in na različne načine okreva. Najbolje, da se o tem posvetujete z zdravnikom in upoštevate njegova navodila. O vsem se lahko bolj podrobno pogovorimo, če nam pišete na info@peachbootyplan.com Če si želiš programčka, ki je 100% primeren tudi za po porodu, preveri naš program – START MOVING

Pri Peach Booty Planu garantiramo kakovost in rezultate. Kaj to pomeni? Če te vadba ne navduši, z njo nisi zadovoljna ali pa ne verjameš, da deluje, ti bomo brez vprašanj vrnili celotno kupnino. Brez vprašanj, brez skrbi in brez tveganj. Program lahko torej res v miru preizkusiš. 

Za izvajanje programa potrebuješ samo nekaj prostora za ples. Ostalih pripomočkov ne potrebuješ!

Program je primeren tako za moške kot ženske vseh starostnih skupin.

S tem problemom se srečuje veliko posameznikov in mi imamo rešitev! Ob nakupu programa prejmeš dostop do Peach Booty Plan skrite skupine, kjer se med seboj spodbujamo, motiviramo in druga drugo preganjamo. Skupaj nas je že več kot 10.000! Za sabo boš vedno imela ekipo PBP in celotno skupnost punc, ki imajo isti cilj kot ti!