PRIJAVE SE ZAPREJO ČEZ:

DNI
UR
MINUT
SEKUND

predstavlja:

FORMe project

FORMe Project - najboljši projekt, na katerem si kadarkoli delala!

FORMe Project - najboljši projekt,
na katerem si kadarkoli delala!

Prisluhnili smo vam.

In ustvarili edinstven 3-mesečni spletni vadbeni program, ki združuje vse, kar potrebuješ, da se končno rešiš odvečnih kilogramov, oblikuješ svoje telo, začneš živeti AKTIVEN življenjski slog in (p)ostaneš FIT:

FORMe spletni vadbeni program vsebuje:

LIVE treninge Vnaprej posneti trening programi za vse stopnje pripravljenosti Flow program HIIT treninge ABS program za trebušne mišice Nore, še nikoli prej videne, bonuse
LIVE treninge Vnaprej posneti trening programi za vse stopnje pripravljenosti Flow program HIIT treninge ABS program za trebušne mišice Nore, še nikoli prej videne, bonuse

Za samo:

129,90 eur

49.90 eur

FORMe spletni vadbeni program je poseben, ker ...

FORMe spletni vadbeni program
je poseben, ker ...

FORMe Project je program, ki ...

… Ti bo pomagal zgraditi in osvojiti aktiven življenjski slog in ki te bo ohranjal aktivno in FIT še dolgo po tem, ko se bo projekt končal. FORMe Project ti bo pomagal izgubiti odvečne kilograme, oblikovati telo in izboljšati kondicijo.

Vsebuje LIVE treninge IN vnaprej posnete vadbene programe, zato lahko izbereš tisto, kar ti v danem trenutku najbolj odgovarja.

Kako dolgo traja FORMe project in kako dolgo lahko dostopam do vsebin?

Cilj FORMe Projekta je, da ko enkrat začneš – ne nehaš. Le na tak način lahko dosežeš vse pozitivne učinke gibanja, zdravega življenjskega sloga in pozitivnega pogleda nase.

V tej specifični iteraciji FORMe Projekta se bomo družili 12 tednov – 84 dni), dostop do materialov pa bo ostal neomejen tudi po koncu našega druženja.

Kaj vse te čaka, če za 3 mesece postaneš del FORMe Project skupnosti?

Dolgoročni
rezultati

FORMe ti bo pomagal zgraditi in osvojiti aktiven življenjski slog, ki te bo ohranjal aktivno in FIT še dolgo po tem, ko se bo izziv končal.

 

LIVE treningi + knjižnica treningov

 Vsebuje LIVE treninge IN vnaprej posnete vadbene programe, zato lahko izbereš tisto, kar ti v danem trenutku najbolj odgovarja.

Podpora in motivacija

Projekta se lotevaš skupaj z drugimi ženskami na enaki misiji, saj te bomo povabili v zaprto Facebook skupino, kjer se boste med seboj podpirale in motivirale.

 

Brez dolgčasa pri treningu

Vsebuje več kot 50 različnih treningov, zato ti ne bo nikoli postalo dolgčas. Vsebuje vse – od treningov z lastno težo in Peach Booty pripomočki, do HIIT treningov za dodatno spodbudo pri kurjenju maščobe. 

Izberi trening glede na počutje

FORMe Project zajema tudi bolj umirjene vadbene vsebine, ki so ključne za uravnavanje stresa in podporo pri tvojemu napredku. Izberi vadbo glede na svoje počutje!

 

BONUSI, kot še nikoli prej

Vsebuje tudi BONUSE, ki jih nismo pripravili še nikoli prej!

 

 

Kaj vsebuje
FORMe Project?

Kaj vse te čaka, če za 3 mesece postaneš del FORMe Project skupnosti?

Ni Peach Booty Plan izziva brez LIVE treningov! Tokrat bodo potekali 2x na teden.

To je priložnost, da narediš trening v udobju svojega doma, hkrati pa veš, da na treningu v resnici nisi sama. Na drugi strani kamere ne bo s tabo eden od naših trenerjev, po celi Sloveniji pa ženske, ki bodo “švicale” skupaj s tabo.

LIVE treningi so tisti, ki ti lahko dajo dodatno motivacijo in zagon za sledenje izzivu in redno vadbo, saj potekajo ob točno določenih urah v živo.

Program treningov z lastno težo in Peach Booty Plan pripomočki, ki ga lahko izvajaš doma. Pika in Eva sta zate posneli kar 12 različnih treningov, ki vključujejo vaje za vse stopnje pripravljenosti.

Treningi so primerni tako za popolne začetnice kot za tiste, ki so jim treningi in bolj zahtevne vaje že nekaj popolnoma vsakdanjega.

Treningi iz HOME programa ti bodo pomagali okrepiti celo telo, dvigniti raven svoje kondicije in izgubiti odvečno maščobo.

Prednost vnaprej posnetih treningov je ta, da so ti na voljo kadarkoli jih potrebuješ – ne glede na dan ali uro.

Prvič smo zate pripravili tudi vnaprej posnetih 6 Mindful Motion treningov!

Mindful Motion je nežna in počasna vadba, ki bo poskrbela za umirjanje tvojega živčnega sistema in ti pomagala uravnavati stres. Hkrati pa boš skozi počasne in kontrolirane gibe krepila svoje mišice, predvsem pa zavedanje o svojem telesu.

Flow treningi so del FORMe Project izziva z enim preprostim razlogom: Ker želimo preprečiti, da bi bil prav stres tisti, ki bi oviral tvoj napredek. Hkrati pa je za tvoje telo in regeneracijo tvojih mišic pomembno, da svojemu telesu kdaj privoščiš tudi počitek in bolj nežno vadbo.

8 nepogrešljivih HIIT treningov, ki:

✅ so idealna izbira za takrat, ko si zelo omejena s časom in potrebuješ hiter + učinkovit trening,
✅ bodo pospešili kurjenje maščob,
✅ ti bodo pomagali okrepiti telo in dvigniti raven tvoje kondicije in
✅ bodo odlična popestritev med LIVE, HOME in FLOW treningi znotraj izziva.

Tako kot si vsaka ženska želi lepo oblikovano ritko, vedno nekje tli tudi želja po ravnem in napetem trebuščku.

V FORMe Project-u dobiš tudi program za izklesan trebušček, ki te bo vodil od vaje do vaje, od treninga do trenigna, da boš postopoma napredovala. Na tak način boš učvrstila svoje jedro, poskrbela za zdravje svoje hrbetnice in sčasoma tudi oblikovala trebušček.

 

30 Slastnih in zdravih receptov (eknjiga) + 10 % popusta na VSE v času članstva +  3×60 minutni skupinski coaching s trenerjem Nikom + Dostop do skrivne FORMe kolekcije oblačil. Želiš izvedeti več podrobnosti? Beri naprej!

Pridruži se nam že danes!

Prijave potekajo do 21. 1. 2024 do polnoči.

V FORMe nikoli nisi zares sama.

Čeprav treningi ne bodo vsak dan potekali v živo, je tukaj zate najbolj motivacijska skupnost. Eden izmed glavnih faktorjev, zakaj so Peach Booty izzivi tako uspešni, je prav Peach Booty skupnost, ki ti zagotavlja dnevno dozo podpore in motivacije.

V FORMe Project-u boš podporo in motivacijo
lahko dobila in delila na 2 načina:

#1 Workout Buddy sistem

Workout Buddy sistem ti zagotavlja virtualno trening partnerko. (čeprav se vse pogosteje dogaja, da se punce spoznajo in srečujejo tudi v živo)

Z njo boš lahko delila svoje vzpone in padce, druga drugo bosta motivirali, spodbujali takrat, ko ne bo šlo vse po načrtih in se skupaj veselili ob vseh, še tako majhnih, uspehih. 

Iz Workout Buddy sistema, v katerega so se vključile popolne neznanke, se je razvilo že kar nekaj lepih prijateljstev.

#2 Zaprta Facebook skupina

Ko se boš prijavila na FORMe Project izziv, te bomo povabili v zaprto Facebook skupino. Ponosni smo, da naše Facebook skupine res živijo! 

Ženske v njih delijo svoje treninge, recepte, obroke, ideje in spodbude za bolj aktiven življenjski slog in še in še. Saj veš, kako je pri ženskah … Tem za pogovor nikoli ne zmanjka.

Facebook skupina je pomemben faktor pri tvoji poti do uspeha, saj boš v njej našla motivacijo in pozitivne besede žensk, ki so na isti poti kot ti, takrat ko jih boš najbolj potrebovala.

In razlog, da smo tako prepričani, da ti bo FORMe Project pomagal ohraniti izgubljene kilograme in novo obliko telesa …

(P)ostati Samozavestna

In da ti bo pomagal zgraditi življenjski slog, ki ga boš lahko vzdrževala še dolgo po tem, ko bo našega uradnega druženja konec …

Je preprost:

Videli smo neverjetne transformacije.

Poglej, kaj je povedala ena izmed naših članic: 

“To nemoreš vrjet trebuh je šel! 4kile kr odšle in ne se ne vračajo nazaj 😉 omojbog zgleda k da že ratujejo sixpacki. noro. ful sm ponosna na svoje rezultate sploh nisem mogla vrjet ko so mi drugi govorili da me je čisto “pobralo”. pa sem se zdaj zmerila in res čist drugačne številke. zdaj imam samo še več motivacije za doslednost čez praznike z gibanjem in s prehrano. res se Vam moram zahvaliti Peach Booty ekipi in puncam, ki ste vsak dan objavljale in me “držale pokonc” da ne obupam!”

Uspelo jim je izgubiti kilograme, preoblikovati telo, izboljšati kondicijo

In kar je najboljše – mnoge od njih so doživele spremembe tudi na mentalnem nivoju, spremenile so svoj mindset – in to je tisto, kar ti bo zagotovilo uspeh na dolgi rok.

To je le nekaj njihovih zgodb:

CASE STUDY ŠPELA KOLARIČ

"Nimam več napihnjenosti, ful boljše se počutim in energije imam ful več, kondicije pa tud. Po 9 mesecih sem izgubila kar 20kg!"

… Treningi so bli čist predolgi in dejansko me je naslednje dni vse bolelo in se sploh nism mogla regenerirat. Ves čas sem bila na robu tega, da odneham.

Med vašim programom pa nisem imela niti enega pomisleka, da bi odnehala. Res mi je všeč, da je vsakič nekaj drugače, vedno je nekaj novega, vedno nekak presenetita in cel čas počasi stopnjujeta, da imam občutek, da cel čas napredujem.

Najbolj fajn mi je ta “Peach Booty Trojček”, ker res naredimo po sklopih in je trening dolg približno 30 minut. Pol ure vedno lahko najdeš v dnevu, pa tud če je to zvečer, po celem dnevu. Lepo si vzamem pol urce, trojček in še če mam kšn dan res poln, lahko končam po prvem ali drugem sklopu in vem, da sem neki naredila zase in nimam več niti mal slabe vesti.

Pa še pokurim tko 300, tud 400 kalorij v sam pol urce. En Nikov trening sem pokurla 453 kcal v 30 minutah, včeri na treningu pa kar 489 kcal v pol ure. NORO.

Rezultati pa itak govorijo svoje.

S tem izzivom sem v prvem mesecu izgubila 2 kg, potem pa ne vem kaj se je zgodilo, ampak v drugem mesecu sem zgubila še dodatne (skor) 4 kg. V tretjem pa potem spet skor 4, tako da sem v treh mesecih izgubila 9kg. Na 93 sem štartala, zdaj jih mam pa že skor 84.

Tud obsegov sem zgubila že več kot 60cm po celem telesu, največ okoli trebuha in bokov. Tudi recimo meča in roke, sem že zgubila par cm, pa mi prej to še ni ratalo.

Kar ne morem verjet, da sem zgubila že 60 cm obsegov. Sej pravim, morm it kr mal v shopping, ker mi je vse preveliko. Po izzivu morm po nove hlače (smeh).

Odkar sem v izzivu mam ful boljšo kondicijo, tud v kolenih nimam več težav, tud pri počepih recimo če delam z utežmi, pa tud če si dam zraven še 10, 20kg, nimam težav, me nič ne bolijo. Na začeku v prvih tednih sem mela mal težave še od prej, pol so pa bolečine kr zginle in zdej mi niti 20kg dvignit ni več problem. Tud križ me nič več ne boli, tko da sigurno deluje.

Tekom izziva se mi je tud prebava ful uredila. Zdej se normalno prehranjujem in mi res vse štima. Nimam več napihnjenosti, ful boljše se počutim in energije imam ful več, kondicije pa tud.

Vsaka bejba, ki ima pomisleke, bi ji rekla naj se samo odloči in se priključi izzivu čimprej, ker ji ne bo žal. Če bi me nekdo vprašal a naj zakupi ta izziv ali ne bi rekla samo: “Ja moraš, sploh ne razmišljat!”

Vsaki bejbi ki bi rada naredilo spremembo bi js rekla, ne odlašaj na jutri.. Prdružte se izzivu, ne obupat in oblubm, da vam ne bo žal.

Ko sm js začela svojo pot, se mi je tehtnica ustavila že čez 100kg… zdaj pa se vztrajno bližam svojim dolgoletnim sanjam.

Hvala celi ekipi PBP, ker če ne bi tega našla bi pomoje še vedno ležala na kavču pred televizijo, jedla prigrizke in se smilila sama seb (smeh).”

CASE STUDY URŠKA KUHAR

"Nikol si neb mislila, da bom nase gor spravla hlače iz nevem kok let nazaj k jih mam že skos za muštr, ampak dam si jih gor normalno, zaprem normalno, hodm v njih - in na to sm res ponosna."

In takrat mi je naredil en klik v glavi in sem sei rekla, da neki morm naredit, ker če ne bo šlo to sam še navzdol.

Začela sem s tekom in rolanjem in je na začetku šlo dol neki kilogramov, ampak se je pol tud zelo hitro ustavlo – je prišla zima in sem kr nehala. Tud v fitnes sem probala it, ampak to ni zame. Mogla sem it od doma in takoj me ni blo doma 2 ure, tko da sem tud to nehala po 1 mesecu.

Pol sem pa našla Peach Booty Plan in od takrat naprej se ne vračam več nazaj.

Najbolj mi je všeč to, da so treningi kratki, intenzivni in da ti ostanejo, ker jih potem lahko naredim ko imam čas.

Še bolj pa mi je všeč to, da so res hitri rezultati. In to mi daje še več motivacije za naprej.

Prej sem imela res probleme s samopodobo. Kamorkol sem šla, sem imela občutek, da me vsi vidjo in gledajo. Čeprav ni blo nikol, da bi kdo direkt, reku, ampak v glavi sem imela občutek: “Vsi te vidjo, lej se, kakšna si”. In zato sem vedno oblekla 3 številke prevelka oblačila, da sem vse to skrila in to mi je blo res grozno. Še ko smo šli na obisk, sem imela ogromn odpor. “A morm res it, kaj če greste sami?”, sem rekla možu. Prav mi ni blo za it, nisem bila samozavestna in res mi ni bilo to to.

Takrat sem bila prepričana, da nikoli več ne bom imela ravnega trebuha. Zdaj pa se je prav six pack videl poleti, in to na hard, prav uno WOW! Dala sem si še uhan v popek, ker sem res tok ponosna in samozavestna postala. Če bi mi nekdo to reku prej, bi se mu verjetno smejala.

Zdaj pa mi ljudje, frizerka recimo, ki me vidi na 3 mesece, k je stopla not mi je rekla “fa*, kaj si ti naredila, kakšna sprememba, res noro!” Tud v službi me kr gledajo, pa moj, k je vsak dan z mano vid razliko.

Tudi oblačt sem se začela drugače, komot mam oprijeto majico, komot se vsedem, pa nč ne gledam če kej štrli, res je drugače in vsi opazijo, res vsi. Tud tamaladva. Sploh tamali, k mi kr reče: “Joj, kok si lepa mami”. In takrat se kr stopim in vem, da sm naredila neki dobrega.

K se spomnim pred tem, nisem imela nobene energije, ni bilo volje, ni bilo samozavesti…

Živela sem iz dneva v dan, nisem mela ciljem, nisem bla to jaz.

In če primerjam, se zdaj počutim 1000x boljše, zdej sem to jaz, zdej mam energijo, voljo in zato mi ni žal niti centa za vaše treninge.

Tud 50€ na mesec bi dala, z veseljem, ker mi je res fajn.

V Fit Januarju in Februarju sem jaz naredila ogromen preskok. V 2 mesecih je šla kilaža dol za 7kg, mišice sem začela gradit, tist je bil res velik preskok.

Res sem ponosna nase, da mi je ratal. Nikol si neb mislila, da bom nase gor spravla hlače iz nevem kok let nazaj k jih mam že skos za muštr, ampak dam si jih gor normalno, zaprem normalno, hodm v njih in na to sm res ponosna.

Če se še odločaš, bi ti rada sporočila, da si vzami čas zase, vem da je ritem res hud, ampak teh 20-30min zase si res morš vzet. Ker če ne narediš neki zase, drugi tud ne bojo nič nardil zate.

Sam “ne met pomislekov”. Kup in nared in ne bo ti žal. Tiste pol ure k traja trening, nared zase, naredi si cilj in če si nisi všeč nared neki zase. In sem sigurna da loh vsaki uspe.

Aja pa še to..

Velik punc mi reče, “ja, zdej pa nč ne ješ”. Ne, js jem vse. Edino kar ne jem je bel kruh, ampak drugač pa jem vse. Se mi zdi da včasih preveč kompliciramo. Ne rabiš nehat jest tistga kar ti je dobr, sam pač dej si mejo pa pojej kšno tako stvar 1x na teden ne vsak dan. Dejansko js zdej jem ful, tko da daleč od tega da nič ne jem.”

In zdaj, ko veš, kaj vse se bo dogajalo in kakšno spremembo ti lahko prinese FORMe Project …

Pa je prav, da ti predstavim, kdo bo s tabo skozi vse treninge in vsebine FORMe Project izziva:

Trenerska ekipa

Eva Peternelj

Vodi: treninge v LIVE in  HOME programu

DSC00308

Nik Žujo

Vodi: LIVE
treninge

DSC00125

Pika Miškulin

Vodi: treninge v LIVE in HOME programu

DSC00249

Eva Kalan

Vodi: LIVE, HIIT in ABS treninge

DSC00097

Nika Rozman

Vodi: Mindful Motion treninge

DSC00444 (1)

Da pa bo tvoj napredek še boljši in motivacija še večja … Te čakajo še:

4 bonusi

(ki jih nismo predstavili še nikoli prej - in so na voljo samo za FORMe Project!)

BONUS #1

Slastni in zdravi recepti – eknjiga

Ker vemo, da pravega napredka ni brez urejene prehrane … In da za iskanje dobrih, zdravih receptov za uravnotežene obroke pogosto zmanjka časa … Smo zate pripravili knjižico s 30 recepti, ki ti bodo v pomoč pri načrtovanju obrokov in kuhanju.

 

BONUS #2

10 % popusta na VSE v času članstva

Od prvega do zadnjega dne članstva v FORMe Project-u boš lahko v naši spletni trgovini nakupovala z 10-% popustom. Programi, oblačila, pripomočki … Karkoli boš potrebovala boš lahko nakupovala s posebno kodo, ki ti bo VEDNO prinesla popust. Tudi na NOVE kolekcije.

BONUS #3

3x 60 minutni skupinski coaching s trenerjem Nikom

Vemo, kako zahtevna in komplicirana je lahko telesna preobrazba in kako težko je včasih vzdrževati aktiven življenjski slog … In koliko vprašanj se ti poraja, ko se tvoj napredek ustavi, ti pa ne veš, kako naprej. Zato bo Nik tokrat odgovarjal na VSA vprašanja, ki se vam porajajo, pa na njih nimate odgovorov.

BONUS #4

Dostop do skrivne FORMe kolekcije oblačil

Za članice izziva FORMe Project bomo pripravili ekskluzivno kolekcijo oblačil, ki jo boste lahko videle in nosile samo VE! Čakajo te res lepi in funkcionalni kosi, izdelani iz kakovostnih materialov. Kolekcija oblačil za članice FORMe Project bo izšla v času trajanja izziva.

 

Naj te spomnim, kaj vse dobiš kot FORMe Project članica za samo:

129,90 eur

49.90 eur

POZOR: Prijave po akcijski ceni so na voljo samo do 21.1.24 do polnoči!

DNI
UR
MINUT
SEKUND

POSTANI ČLANICA 3-MESEČNEGA PROGRAMA:

S klikom na zgornjo povezavo boš preusmerjena na stran z možnostmi plačila:

Preizkusi FORMe Project brez tveganja!

Če nisi prepričana, da program res deluje in ti bo prinesel rezultate, ki si jih želiš … Te popolnoma razumem. Preveč programov je sestavljenih s strani “fitness influencerjev” in “vikend trenerjev”, ki skopirajo nekaj vaj iz YouTubea in potem sestavijo “svoje” programe. 

Na internetu je ogromno treningov, ki zvenijo super, a v praksi žal ne delujejo. Pri Peach Booty Planu je to drugače.

Za programi in izzivi stojimo trenerji, ki imamo večletne izkušnje z osebnim trenerstvom in preobrazbami. Vaje, treninge in koncepte smo vedno najprej preizkusili pri sebi in svojih najbližjih in tako potrdili, da res delujejo.

Pri sestavljanju programov in izzivov stremimo k temu, da so vaje varne, da se treningi primerno stopnjujejo in so ravno zaradi tega bolj učinkoviti.

Poglej, kakšen rezultat je z nami dosegla članica izziva FIT JESEN: 

 

“To nemoreš vrjet trebuh je šel! 4kile kr odšle in ne se ne vračajo nazaj 😉 omojbog zgleda k da že ratujejo sixpacki. noro. ful sm ponosna na svoje rezultate sploh nisem mogla vrjet ko so mi drugi govorili da me je čisto “pobralo”. pa sem se zdaj zmerila in res čist drugačne številke. zdaj imam samo še več motivacije za doslednost čez praznike z gibanjem in s prehrano. res se Vam moram zahvaliti Peach Booty ekipi in puncam, ki ste vsak dan objavljale in me “držale pokonc” da ne obupam!” 

– Lara L.

Treninge v FORMe Project-u vodijo izobraženi in izkušeni trenerji, ki ne bodo ničesar prepustili (ne)sreči in naključju. FORMe Project je zasnovan na podlagi dolgoletnih izkušenj.

Zato vemo, da program deluje
In da je zastavljen tako, da ti bo pomagal doseči zastavljene cilje.

V to smo tako prepričani, da lahko preizkusiš cel izziv …

Opraviš vse treninge iz izziva …

 

In če te rezultati ne bodo absolutno pozitivno presenetili, nam piši na info@peachbootyplan.com v roku 30 dni in brez vprašanj ti povrnemo celotno kupnino programa.

Pozor: Prijave po akcijski ceni so odprte samo do 21.1. do polnoči!
Pozor: Prijave po akcijski ceni so odprte samo do 21.1. do polnoči!

Cena osebnega trenerja, ki bi ti zagotovil vse treninge, ki jih dobiš znotraj FORMe Project izziva je vsaj 500 €/mesec.

Tudi, če se odločiš za online trenerstvo, boš za takšen nabor še vedno odštela vsaj 200 €/mesec. A naša misija je, da bi bili učinkoviti in varni treningi dostopni vsem ženskam …

Realna vrednost članstva v FORMe Project je več kot 100 EUR. Ampak tega ti danes ne bo potrebno plačati. Če si program zagotoviš v tej akcijski ponudbi, lahko program z vsemi bonusi dobiš za samo 49,90 EUR, namesto redne cene 129,90!

Ta ponudba je na voljo samo do 21. 1., do polnoči!

Po tem datumu, se prijave zaprejo!

POSTANI ČLANICA
FORMe Project-a za samo:

129,90 eur

49.90 eur

Najpogostejša vprašanja

Cilj FORMe Projekta je, da ko enkrat začneš – ne nehaš. Le na tak način lahko dosežeš vse pozitivne učinke gibanja, zdravega življenjskega sloga in pozitivnega pogleda nase.

V tej specifični iteraciji FORMe Projekta se bomo družili 12 tednov – 84 dni), dostop do materialov pa bo ostal neomejen tudi po koncu našega druženja.

FORMe Project ni za vse. Kljub vsem bonitetam, ki jih ta projekt ponuja, vseeno zahteva tvoj čas, voljo in vsaj delno predanost.

FORMe Project NI zate, če iščeš instant rešitev.

FORMe Project NI zate, če iščeš rezultate brez truda (prosim, sporoči nam, če to najdeš!)

FORMe Project NI zate, če nisi pripravljena vložiti časa vase.

Če se najdeš v katerikoli zgornji trditvi – potem je boljše da ta projekt preskočiš. To pa zato, ker ti v tem primeri garantiram, da ti ne bo uspelo. Kajti tudi POPOLN program ne bo deloval, če v njega ne vložiš vsaj malo dela.

Lahko, pa ti FORMe Project spremeni življenje.

FORMe Project JE zate, če si pripravljena v letu 2024 delati na sebi in na svoji rasti.

FORMe Project JE zate, če si pripravljena oblikovati svoje telo in/ali izgubiti odvečne kilograme.

FORMe Project JE zate, če si pripravljena da boš končno polna energije, zdrava in vitalna.

FORMe Project JE zate, če si pripravljena, da boš čez nekaj tednov ali mesecev resnično ponosna nase.

FORMe Project JE zate, če si pripravljena reči JA.

Res je. FORMe Project je dolgoročna investicija vase, v svoje telo in v to, da se začnemo ceniti kot ženske. 

Zdi se mi, da smo prišli do točke, kjer se od nas žensk pričakuje vedno več. VEČ dela, VEČ treningov, VEČ denarja, VEČ vsega. Nikoli ni dovolj. 

Zato je cilj tega izziva, da skupaj pridemo točke, kjer se zavedamo, da smo dovolj. Da treniraš in zdravo ješ, ne zato ker družba to zahteva od tebe, ampak zaradi tega, ker si ti in tvoje telo to zaslužita.

Da živimo zdravo zato ker lahko – in NE zato, ker drugače nisi dovolj dobra.

Zato, ker se ceniš – in NE zato, ker sovražiš svoje telo tako kot je zdaj.

Vseeno pa so tudi rezultati zelo pomemben del tega izziva. Ravno zato, pa smo v ta program povabili samo najboljše trenerje in trenerke. Vsi člani trenerskega štaba smo izobraženi trenerji z ogromno izkušnjami pri delu s strankami.

In dokler se boš držala napotkov ter redno in predvsem konstantno izvajala treninge (v svojem tempu) ti rezultati ne uidejo.

Celoten program tega izziva traja 3 mesece. V tem času bodo rezultati ob rednem treningu, upoštevanju napotkov in urejeni prehrani zagotovljeno že vidni in občuteni.

Imela boš več kondicije, zelo verjetno boš izgubila tudi nekaj kilogramov in oblikovala svoje telo.

Ampak, prosim – ne pričakovati čudežev. Tudi če v tem izzivu izgubiš 15kg (nekaterim, resnično predanim ženskam je v preteklosti v naših izzivih to že uspelo), je pomembno, da ne odnehaš. Da delaš naprej in v nekem zmernem tempu ohranjaš svoj nov življenjski stil.

V nasprotnem primeru, boš izgubila vse rezultate, ki si jih tekom izziva pridobila.

Zato bomo v FORMe Projectu učili tudi to, kako vztrajati. Kako najti svoj tempo. Kako najti način, ki ti ustreza.

FORMe Project je prvi tovrstni program oz. izziv, ki se celostno loti tvoje tranfsormacije.

Telesno – s treningi.
V kuhinji – z recepti in napotki.
Mentalno – z vadbo Mindful Motion in občasnimi (in opcijskimi) meditacijami.

Verjamemo, da je za napredek pomembna rast na vseh treh področjih, zato smo ta program tudi tako oblikovali.

Poleg tega so naši trenerji vsi izobraženi na svojih področjih.

Nik je diplomiran kineziolog, v svoji karieri je delal že z mnogimi strankami in deloval celo kot predavatelj drugim trenerjem.

Eva je prav tako alumna Fakultete za Šport, v svoji karieri pa je izumila že 3 nove skupinske vadbe, delala z ogromno strankami in seveda, tudi obraz in solastnica podjetja Peach Booty Plan.

Pika in Eva K. sta obe študentki Fakultete za Šport in obe zelo aktivno, kljub mladosti že delata s svojimi strankami in imata celo svoje fitnese in telovadnice.

Nika pa je diplomirana pedagoginja, trenutno pa tudi študentka telesne psihoterapije. S svojim znanjem vodi ženske kroge in delavnice, kjer se dogajajo resnične transformacije.

Vse to pa smo združili v naš program/izziv FORMe Project – zato smo zelo drugačni od drugih.

Sigurno! Tekom programa boš lahko sodelovala v Workout Buddy programu, kjer boš (po želji) dobila svojo workout prijateljico, s katero se bosta medsebojno spodbujali in se podpirali.

Poleg tega pa bo naša ekipa trenerjev skrbela za to, da boš vedno polna motivacije za treninge, prehrano in svoj nov življenjski slog.

V sklopu FORMe Projecta boš prejela tudi brezplačno knjižico z recepti, ki ti bodo pomagali pri novih idejah in receptih, ki jih lahko preizkusiš.

Prav tako pa ne bodo manjkali niti zanimivi napotki, predavanja in “Q&A-ji”, kjer bomo odgovorili na vsa tvoja vprašanja.

Seveda. Fokus tega programa je predvsem to, da z zdravim življenjskim stilom in vzdržnimi prehranskimi navadami zgradiš dober odnos do svojega telesa.

V naših izzivih je treniralo že kar nekaj deklet, ki so se večkrat borile s tako imenovanim “yoyo efektom”. To je ponavadi posledica nepravilnega in (pre)hitrega hujšanja, ki pa ga žal promovira večina online programov na trgu.

Z našimi programi so dekleta spoznala bolj vzdržen in še vedno hiter način oblikovanja telesa, ki pa temelji predvsem na tem, da svoje telo vzljubiš – in ne sovražiš.

Seveda. Glede “prekomerno” mišičastega telesa si lahko povsem brez skrbi, saj so treningi znotraj tega programa narejeni predvsem z lastno težo in lažjimi utežmi. Ne glede na to, pa žensko telo brez kakšnih nedovljenih substanc ni nagnjeno k pridobivanju ogromnih količin mišične mase, tako da si lahko popolnoma mirna. Vsekakor pa bo tvoje telo po koncu izziva bolj čvrsto in oblikovano.

To je odvisno od tebe. Ogromno ženskam so naši programi za vedno spremenili življenje na bolje. Kar mislim, da je neprecenljivo.

V programu prejmeš kar 54+ treningov, kar pomeni MANJ kot 1 eur na trening. Če to primerjaš s treningom z osebnim trenerjem, kjer 1 ura treninga stane tudi 50 EUR in več je to več kot vredno svojega denarja.

Če si zdrava in brez hujših poškodb so treningi znotraj programa zelo prilagodljivi. Vedno lahko izbereš lažjo / težjo variacijo vaje, vedno so ti na voljo pavze, ki jih lahko izkoristiš da se malo nadihaš.

Prav tako lahko vse vaje delaš s težjimi ali lažjimi ali brez uteži / pripomočkov, kar ti bo še dodatno pomagalo pri tem, da treninge prilagodiš izključno sebi.

Glej odgovor na zgornje vprašanje. Mogoče ne boš uspela VSEH treningov narediti takoj ko začnemo s programom, ampak do konca 3-mesečnega programa ti lahko praktično garantiram, da boš pridobila dovolj kondicije in moči, da boš sposobna narediti vse treninge v programu.

To je odvisno od tega koliko časa imaš na voljo in kaj si želiš v treh mesecih (čas trajanja izziva) doseči.

Nič v tem izzivu ni obvezno. Radi bi predvsem to, da vzpostaviš rutino, ki ti ustreza, ki ti ne bo “preveč” in s katero ne boš imela občutka, da delaš nekaj proti sebi.

Priporočljivo je, da v tednu narediš vsaj 2 treninga – lahko pa tudi 3, 4, 5 ali celo 6! Najbolj pomembno je, da poslušaš svoje telo in slediš svojim potrebam.

Seveda. Če si zdrava in brez hujših poškodb so treningi znotraj programa zelo prilagodljivi. Vedno lahko izbereš lažjo / težjo variacijo vaje, vedno so ti na voljo pavze, ki jih lahko izkoristiš da se malo nadihaš.

Prav tako lahko vse vaje delaš s težjimi ali lažjimi ali brez uteži / pripomočkov, kar ti bo še dodatno pomagalo pri tem, da treninge prilagodiš izključno sebi.

Mogoče ne boš uspela VSEH treningov narediti takoj ko začnemo s programom, ampak do konca 3-mesečnega programa ti lahko praktično garantiram, da boš pridobila dovolj kondicije in moči, da boš sposobna narediti vse treninge v programu.
Je Facebook skupina res uporabna in podporna? Ali je to samo trik, da si povečate vrednost?
To je odvisno od tebe. Po naših izkušnjah so punce, ki so bile aktivne v skupinah dosegale v povprečju boljše rezultate kot tiste, ki niso. Ne glede na vse, pa je Facebook skupina tam zato, da ti pomaga, da se obrneš na nas trenerje in na vse ostale punce v izzivu, da te podprejo v primeru, da naletiš na oviro na tvoji poti do uspeha.

Ampak, ne rabiš nam verjeti na besedo – spodaj je nekaj posnetkov zaslona, ko so se punce med seboj podpirale, se motivirale in si stale ob strani.

 

To je odvisno od tebe. Po naših izkušnjah so punce, ki so bile aktivne v skupinah dosegale v povprečju boljše rezultate kot tiste, ki niso. Ne glede na vse, pa je Facebook skupina tam zato, da ti pomaga, da se obrneš na nas trenerje in na vse ostale punce v izzivu, da te podprejo v primeru, da naletiš na oviro na tvoji poti do uspeha.

Ampak, ne rabiš nam verjeti na besedo – spodaj je nekaj posnetkov zaslona, ko so se punce med seboj podpirale, se motivirale in si stale ob strani.

 

Tako kot smo zapisali že zgoraj, če te program ne bo absolutno pozitivno presenetil in z rezultati ne boš naravnost navdušena, ti v roku 30 dni vrnemo celotno kupnino.

Vprašanja o dostopu do programa

Program se uradno začne 22.1. Takrat se tudi aktivirajo vsi treningi in takrat tudi začnemo s prvim LIVE treningom tega izziva.

Program je časovno omejen, zato je priključitev možna samo do začetka programa – torej do 21.1.2024 do polnoči.

 

Ob prijavi prejmeš povezavo do platforme, kjer bodo naloženi vsi predposneti treningi iz izziva. Poleg tega prejmeš tudi povezavo do zaprte Facebook skupine, kjer bodo potekali LIVE treninigi in vsa podpora ter komunikacija.

 

LIVE treningi se bodo sčaosma nalagali tudi na platformo, tako da v teoriji lahko do vseh treningov dostopaš tudi brez Facebook profila. Je pa izkušnja posledično malenkost omejena.

Za treninge potrebuješ predvsem:
– Booty elastiko za vadbo
– Dolgo elastiko za vadbo
– Vadbeno blazino
– Lažje utežke in/ali kettlebell

Če česarkoli od zgoraj naštetih pripomočkov nimaš, ni večjega problema, saj se da zadeve tudi prilagoditi.

 

Program FORMe Project traja točno 12 tednov. V tem času imaš dostop do vseh vsebin programa FORMe Project.

Treningi bo tekom izziva ostali shranjeni in na voljo za uporabo, tako da jih lahko kadarkoli narediš za nazaj. Nekaj dni po LIVE treningu pa jih bomo naložili tudi na platformo.

 

Odvisno od tipa treninga in od programa. Praktično vsi treningi so krajši od 40 minut, ki pa si jih lahko poljubno tudi podaljšaš.

Program NI zasnovan posebej za nosečnice, zato ti ne moremo garantirati, da je trening primeren zate. Priporočamo, da se o tem posvetuješ s svojim zdravnikom.

Vseeno pa so treninge v naših programih brez kakršnihkoli zapletov izvajale tudi nosečnice – ampak seveda na popolnoma lastno odgovornost.

Kaj pravijo tebi podobne ženske?

7IV04386 (1)

- FORMe. Tvoja naj investicija leta 2024 -

7IV04187 (1)