TI EKSKLUZIVNO PODARJA:

BREZPLAČNI

DOSTOP DO TRENING IZZIVA, KI JE OBNOREL +13.000 SLOVENK

Za OMEJEN čas ti odklepamo vrata do najbolj vročega poletnega Peach Booty Plan TRENING IZZIVA, s katerim lahko skuriš 2-5kg* do konca avgusta!

* Rezultati se lahko razlikujejo glede na vložen trud. Resnična doslednost je našim strankam v izzivih prinesla tudi do 14kg v 3 mesecih (brez jojo efekta!)

PRIJAVI SE ZDAJ!

PAZI!

Na nobeni točki ti za ta izziv ne bo potrebno vzeti svoje plačilne kartice! Zato previdno preberi to stran in imej v mislih, da ti za nič od tega ne bo potrebno plačati!
Vse kar moraš narediti je, da izpolniš obrazec in se nam pridružiš ZDAJ!
Izziv traja do konca poletnih počitnic, tako da ne čakaj s prijavo!

Priložnost zamujena, ne vrne se…

Želiš izvedeti več?

Ali je res zastonj?
Ja, ti izziv je popolnoma brezplačen. S tem izzivom ti želimo pokazat, da je miganje lahko en res zabaven del tvojega življanja in da je to lahko čas zate.

Dejstvo je, da če ti ne boš poskrbela zase - verjetno ne bo nihče. Če si vzameš tistih 20-30 minut na dan zase, ti garantiramo, da bo tvoje življenje čez nekaj tednov na popolnoma novem nivoju.

In ja, za ta izziv ti ne bo potrebno odšteti niti enega evra.

Edino kar te prosimo je, da se treningov res redno udeležuješ, si aktivna tekom izziva in se, če ti bo izziv všeč prijaviš v naš pravi izziv, ki ga bomo organizirali letos jeseni.

Zmenjeno?
Kakšne rezultate lahko pričakujem?
Rezultati se razlikujejo od vsake posameznice posebaj. To sicer ne bo enak izziv kot so naši redni, saj bo izveden v manjšem obsegu - manj treningov in manj aktivnosti. Vseeno pa so rezultati lahko IZJEMNI.
Ali za izziv potrebujem kakšen pripomoček?
Noben pripomoček za ta izziv ni 100% nujen. Je pa res, da če želiš, da bodo treningi zares intenzivni in učinkoviti, je dobro, da imaš na voljo vsaj 2 pripomočka: Naša booty elastika in naša Beach Body elastika.

Na tem mestu pa imam zate super novico. Če se udeležiš tega izziva, boš lahko te pripomočke, če jih še nimaš, dobila po izjemni, akcijski ceni, ki bo na voljo za vse udeleženke tega izziva.

Še enkrat: Nakup elastik za udeležbo v izzivu ni nujen. Tako da če elastike že imaš, je to čisto ok. Če pa jih še nimaš, ti vseeno priporočam nakup, saj ti bodo elastike koristile še dolgo, tudi ko bo izziva že konec.
Kje izziv poteka?
Izziv poteka v posebni zaprti Facebook skupini Peach Booty Plan Family, do katere ti pošljemo povezavo takoj, ko vpišeš svoj email v zgornji obrazec.

Poleg tega pa boš FIT Boosterje vsako jutro prejela tudi na svoj mail, zato je pomembno, da se vpišeš s svojim najboljšim mailom, ki ga redno spremljaš in odpiraš.

V nasprotnem primeru se lahko zgodi, da Boosterjev ne boš prejela, kar bi bilo resnično škoda.
Kaj če ne uspem priti na LIVE trening?
Treningi bodo po live terminu ostali v Facebook skupini Peach Booty Plan Family še nekaj dni, tako da ga lahko nadoknadiš tekom tedna. Kasneje pa se bodo treningi zbrisali, zato je priporočljivo, da trening res narediš čimprej po uradnem terminu, če ti slučajno ne uspe priti na LIVE. Seveda, najboljše pa je, če uspeš trenirati z nami v živo.
Ali je izziv primeren zame tudi če sem čista začetnica?
Ja. Treningi vedno vsebujejo različne variacije vaj. Tako je lahko trening prilagojen tebi ne glede na tvojo trenutno pripravljenost, zmogljivost ali utrujenost.
Kdaj se izziv začne?
Takoj! Izziv poteka tekom celega poletja, zato prej ko se pridružiš, več imaš od izziva. Treningi PO izzivu NE bodo ostali, zato je vsak dan, ki ga zamudiš, zamujen dan.
Sem že prepozna za prijavo? Bom lahko sledila treningom?
Čeprav izziv že poteka, še zdaleč nisi prepozna za prijavo. Ne glede na to v kakšni formi si trenutno, bodo treningi primerni zate, saj vsak trening vsebuje vsaj 2 ali celo 3 različice vaj, ki si jih lahko prilagodiš glede na svojo zmogljivost. Zato nič še ni zamujeno.

Najboljši čas za prijavo je bil 1 teden nazaj… Drugi najboljši čas za prijavo je pa danes.
Kaj so to FIT Boosterji™?
FIT Boosterji™ so kratki in enostavni treningi, ki so namenjeni za dvigu energije na začetku ali tekom dneva. V osnovi so to 5 minutni mini-treningi, ki pa jih lahko večkrat ponoviš in si tako sestaviš tudi 10 ali 20 minutni trening.