Korak 1: Plačilo

Korak 2: Obdelava naročila

Korak 3: Naročilo zaključeno

Naročilo potrjeno! Čestitke in dobrodošla v najbolj vroč izziv te pomladi!

Takoj, ko obdelamo tvoje naročilo (to lahko pričakuješ v roku 1 delovnega dne), ti bomo poslali vse potrebne podatke, s katerimi se lahko prijaviš v zaprto Facebook skupino tega izziva. V vmesnem času pa izkoristi eno posebno ponudbo…

*Za uspešen zaključek naročila preberi to stran do konca.

Posebno enkratno vabilo:

Zagotovi si Ultimativni vodič za izgubo maščobe z ANTI-DIETO + BONUS: Predstavitev knjige in Q&A na video klicu z avtorjem Nikom Žujem

Vse kar moraš vedeti o prehrani in dietah, da odvečne kilograme izgubiš enkrat in za vselej!

Pridobi znanje s katerim je Nik pomagal že na stotine ženskam, ki so uredile svojo prehrano ter izgubile tudi do 15+ kilogramov – in svojo “novo” težo ohrani za vedno!

Tukaj je vse, kar boš prejela s tem enkratnim paketom:

✅  162 strani dolga tiskana knjiga “Ultimativni vodič za izgubo maščobe z ANTI-DIETO” – do zdaj prodana že v skoraj 1000 izvodih – ki jo prejmeš še svežo iz tiskarne!

✅  BONUS #1: Digitalna verzija knjige “Ultimativni vodič za izgubo maščobe z ANTI-DIETO” – ki jo lahko uporabljaš na vseh svojih napravah

✅  BONUS #2: Predstavitev knjige preko video konference V ŽIVO – z avtorjem Nikom Žujem – kjer ga boš lahko vprašala vse, kar te še zanima glede prehrane, treningov in uspeha v izzivu.

✅  Prehranski plonkič za anti-dieto: Seznam najpomembnejših nasvetov o prehrani, s katerimi bo tvoj uspeh praktično zagotovljen

✅  Trening plonkič za življenje: Seznam najpomembnejših nasvetov o treningu, s katerim bo trening postal zabava in ne več “trpljenje”.

▪ Izvedela boš zakaj se sploh zrediš in kaj moraš spremeniti danes, da se uspešno izogneš “jo-jo efektu

▪ Izvedela boš kaj so 4 skriti ubijalci izgube maščobe – ki so celo pomembnejši od prehrane in treninga!

▪ Dobila boš navodila “korak za korakom” za alternativni pristop k prehrani in treningom, ki razbije mit “manj jej in več se gibaj”

▪ Inovativen način, kako lahko v svoje prehranjevanje vkomponiraš svoje najljubše jedi – in še vedno shujšaš

▪ Izvedela boš resnico o LCHF, low-carb in fasting dietah – in kako vedeti katera je prava?

▪ Kaj narediti, da se izogneš “vitki debelosti” oz. “skinny fat” postavi

▪ Izvedela boš, kako lahko izgubiš dodatna 1-2 kilograma maščobe vsak mesec, brez dodatnega truda – bazirano na znanstvenih študijah!

To je popoln paket za vsako žensko, ki je:

▪ Motivirana in ne želi izgubljati časa z neuspešnim hujšanjem.

Želi hitre, a istočasno dolgotrajne rezultate brez jo-jo efekta!

Celoten paket tiskane knjige in z vsemi vključenimi bonusi je na voljo za samo 19.90 EUR!

29.90€

19.90€

In če slučajno ne boš zadovoljna s svojim nakupom, je zajamčen s 30-dnevnim 100% jamstvom – vrnemo ti celotno kupnino brez vprašanj.

*S klikom na zgornji gumb bo tvojemu naročilu dodan znesek 19.90 EUR, mi pa bomo tvojemu paketu dodali še celoten paket “Ultimativni vodič za izgubo maščobe z anti-dieto”