Naročilo potrjeno! Čestitke in dobrodošla v najbolj vroč Booty izziv v Sloveniji!

S tem izzivom bo tvoja ritka v roku 30 dni bolj čvrsta, bolj napeta in lepo oblikovana. Tvoja naloga je samo, da narediš 3 treninge tedensko, za ostalo pa poskrbimo mi!

Takoj ko obdelamo tvoje naročilo, ti bomo na email poslali vse potrebne podatke, s katerimi se lahko prijaviš v trening platformo. Še prej pa smo samo za to posebno priložnost pripravili eno posebno ponudbo, ki je na voljo samo tukaj.

*Za uspešen zaključek naročila preberi to stran do konca.

Posebno enkratno vabilo:

Zagotovi si ultimativni paket za preobrazbo “TOTAL Transformation”!

Popoln paket programov, ki te bo korak za korakom peljal do lepe postave, zdravega telesa in žareče samozavesti z vsakim opravljenim treningom!

Zagotovi 5 naših najbolje prodajanih programov, s katerimi boš poleg ritke oblikovala še svoj trebušček, noge in roke, hkrati pa izgubila še goro kalorij in stopila odvečno maščobo, ki se nabira na tistih trmastih mestih.

V paketu ‘TOTAL Transformation’ boš prejela kar 5 specialnih programov:

🔥  Bikini Burn – 12 treningov za pospešeno in intenzivno izgubo maščobe! Bikini Burn je naš najbolje prodajani program za izgubo maščobe, s katerim je shujšalo že preko 5000 deklet!

👙 Summer Abs – 12 treningov za izklesan in raven trebuh. Program specializiran izključno v oblikovanje trebušnih mišic, s katerim bo oblikovanje trebuha postalo popolnoma preprosto.

💦 HIIT Challenge – 12 efektivnih treningov na drugačen način. Takih treningov še nisi izkusila! Zabavni, inovativni in predvsem nikoli dolgočasni treningi, s katerimi boš pokurila na tone kalorij, brez mučenja in matranja.

💪🏼 Shape & Build – 12 treningov za oblikovanje postave in čvrsto telo! Program, s katerim boš oblikovala mišice celotnega telesa, tvoje prijateljice pa enostavno ne bodo mogle verjeti, kaj ti je uspelo.

💃🏼 Shape Dance – 54 različnih koreografij, 12 treningov in 3 različni plesni stili za popolno zabavo kar doma! Plesni program, ki spominja na Zumbo, samo da ti daje še veliko več. Zabava, vrhunska glasba in neskončno energije.

Ta paket ti nudi VSE kar potrebuješ za uspešno, hitro in TOTALNO transformacijo.

✅ Dobila boš preko 60 različnih treningov, s katerimi bo tvoja pot do uspeha zabavna in vse prej kot monotona.

✅ S ‘TOTAL Transformation’ paketom bodo tvoji rezultati, poleg lepše postave, vidni še na vseh ostalih področjih: Večja samozavest, boljše zdravje, več energije in kar je najpomembnejše, boljši odnos do same sebe 🫶🏼

✅ Vsi treningi so skrbno sestavljeni s strani profesionalnih trenerjev in kineziologov, na podlagi najnovejših znanstvenih študij, kar zagotavlja varno in učinkovito vadbo.

✅ Ne glede na tvojo trenutno pripravljenost, so treningi sestavljeni tako, da jih lahko prilagodiš sebi in svojim zmožnostim.

✅ Velika večina treningov v programih traja do 30 minut. To pomeni, da ne rabiš zapravljati ure in ure za treninge, ki ne delujejo. Treningi v ‘TOTAL Transformation’ paketu so hitri, intenzivni in učinkoviti.

✅ Nihče ne mara monotonih, dolgočasnih in mučnih treningov.

Edini način, da dosežeš rezultate je, da treninge dejansko izvajaš. Če so treningi zabavni, jih boš delala. Če niso, jih ne boš.

Zato so treningi v ‘TOTAL Transformation’ paketu v prvi vrsti zabavni!

✅ Vsak program v paketu prihaja s svojimi bonusi. V tem paketu boš prejela VSE – Recepte, bonus 10 minutne treninge, učilnico pravilne izvedbe vaj in še več.

To je popoln paket za vsako žensko, ki je:

Motivirana in ne želi izgubljati časa z dolgočasnimi in mučnimi treningi.

Želi hitro, a hkrati dolgotrajno transformacijo celotnega telesa.

Celoten paket TOTAL Transformation z vsemi vključenimi bonusi je na voljo za samo 39.90 EUR (149,00 EUR)!

In če slučajno ne boš zadovoljna s svojim nakupom, je celoten paket zajamčen s 30-dnevnim 100% jamstvom – vrnemo denar brez vprašanj.

*S klikom na zgornji gumb bo tvojemu naročilu dodan znesek 39.90 EUR, mi pa ti bomo poslali še celoten ‘TOTAL Transformation’ paket.